EUREKA - ATOM CHROME Kaffekvarn - Eureka

EUREKA - ATOM CHROME Kaffekvarn
EUREKA - ATOM CHROME Kaffekvarn

EUREKA - ATOM CHROME Kaffekvarn
Pris: SEK 7 890.00
Exkl moms: SEK 6 312.00
Delbetala från: SEK 710.00 / månad
(i 12 månader)
Billigast på Prisjakt EUREKA - ATOM CHROME Kaffekvarn
Fri frakt!
Alltid öppet köp i 30 dagar
Alla kunder får 50kr i rabatt på nästa köp!
Lagerstatus: 2 - 3 Dagar centrallager
brand
Märke: Eureka
Artikelnummer: Eureka
Tillgänglighet: 2 - 3 Dagar centrallager

EUREKA - ATOM CHROME Kaffekvarn

EUREKA - ATOM CHROME
Atom från Eureka i krom är en florentinsk semi-pro kaffekvarn. Denna makalöst tysta on-demand kvarn är riktigt snabb och effektiv. Malningsgraden ställs in med en steglös mikrometerjustering vilket är perfekt för alla som vill kunna njuta av den perfekta espresson. Atom är utrustad med 60 mm platta malskivor i stål och en riktigt tyst med effektiv motor på 450 watt. Två programmerbara doseringar som kan mala mellan 0.5 och 35 sekunder, manuell malning är även ett alternativ. Utloppsområdet med det reglerbara filterstödet lyser upp vid användning så att man enkelt kan justera handtaget så att kaffet mals rakt ned i filtret.
 
Atom är en minst sagt speciell kvarn. Den kan nämligen användas både för att mala espressokaffe men även bryggkaffe. För att mala bryggkaffe använder man sig av den medföljande behållaren som enkelt placeras i utloppsområdet efter att man tagit bort filterstödet. Ställ in malningsgraden och använd den manuella knappen för malning.
 
För att rengöra Atom ska bönhållaren avlägsnas och en dos av Pulygrind ska hällas ned i kvarnverket. Därefter placeras bönhållaren tillbaka på plats. Mal ut Pulygrind kristallerna tillsammans med kaffe tills dess att inga kristaller kommer ut ur malverket, ett par portioner brukar krävas. Köp till i listan.
 
TEKNISKA SPECIFIKATIONER
Bredd 337 mm
Djup 181 mm
Höjd 227 mm
Max Effekt 450 watt
Varvtal 1350 rpm
Malskivor 60 mm
Bönhållare 600 g
Nettovikt 8,5 kg

Recensioner (0)

Skriv en recension

Kundtjänst

0702 630 795

Öppet vardagar sommartid 09.00 - 13.00 Från 18 juli t.o.m 4 augusti. Använd gärna kontaktformuläret under ”Kontakta oss” längst ner på sidan. Just nu är det högsäsong och leveranstiden kan därför ta någon dag extra!
Driver också www.newhome.se - Köksredskap, Köksmaskiner och Grillar
www.newgarden.se - Trädgård och utemiljö